steroizisteroizi steroizi steroizi orali steroizi injectabili

Steroizi Anabolizanti de vanzare | Hormoni de crestere masa musculara | Slabire rapida!

Producători

Newsletter

Cautare AWB

Primobolan Genesis Pharma

Primobolan Genesis Pharma

Primobolan 1ml/100mg

More details

Price lowered!
210,00 Lei tax incl.

230,00 Lei tax incl.

19 items in stock

Primobolanul se gaseste atat sub forma de comprimate cat si injectabil.
Primobolanul are un efect androgenic foarte mic. La administrarea lui nu are loc o crestere rapida a masei musculare si a fortei. De aceea este administrat pentru o perioada mai lunga de timp. Masa musculara obtinuta astfel este de calitate si se pastreaza si dupa incetarea administrarii Primobolanului.
O particularitate deosebita a Primobolanului consta in faptul ca acesta contribuie la arderea grasimilor. Nu are efecte negative vizibile pentru ca nu se aromatizeaza.

Primobolanul injectabil este de preferat celui oral pentru ca cel dintai are o eficienta mai mare, ajungand direct in sange, fara a trece prin ficat. Forma orala nu prezinta lantul 17 alfa alchelat, fiind unul din putinii steroizi administrati pe cale orala care nu este toxic pentru ficat. Dar, din pacate, nu va fii protejat foarte bine atunci cand va trece prin ficat, si de aceea pentru forma orala sunt nevoie doze mari.

Nu se aromatizeaza asa ca efectele secundare estrogenice nu apar, si de aceea nu este nevoie sa se foloseaca medicamente anti-estrogenice.
In cazul Primobolanului injectabil doza recomandata este de 200-400 mg pe saptamana.
Fiind un steorid usor se poate combina cu alti steroizi. Atunci cand se doreste definirea se poate utilzia impreuna cu trenbolonul sau Halotestin. Pentru acumulare de cat mai multa masa se combina cu testosteron, Anapolon 50 sau Dianabol.

Coş  

(gol)

Produse noi

Nici un produs nou