steroizisteroizi steroizi steroizi orali steroizi injectabili

Steroizi Anabolizanti de vanzare | Hormoni de crestere masa musculara | Slabire rapida!

Producători

Newsletter

Cautare AWB

Drostanolone Genesis Pharma

Drostanolone Genesis Pharma

Drostanolone Genesis Pharma 100mg/ml

More details

Price lowered!
210,00 Lei tax incl.

250,00 Lei tax incl.

5 items in stock

Drostanolonul propionat este un steroid injectabil anabolizant derivat din DHT (dihidrotestosteron).

Masteron, sub numele in care este gasit, este un steroid cu propietati anabolizante moderate. Datorita faptului ca este androgenic va oferii muschiului un aspect dur, definit. Deasemenea creste forta si rezistenta musculara.
Nu se converteste in estrogen, asadar efectele secundare provenite de la estrogeni cum ar fi retentia de apa si ginecomastia nu trebuie sa va ingrijoreze in folosirea acestui steroid.

Masteronul este adesea folosit in cicluri de definire in care se combina cu alte substante non-aromatice cum ar fi trembolon sau winstrol. Aceste tipuri de cicluri vor produce muschi de calitate, duri, fara retentie de apa.
Sunt posibile sa apara efectele secundare androgenice de la acest steroid cum ar fi acneea, piele uleioasa, cresterea parului facial sau pe corp.
Ca toti steroizii anabolizanti/androgeni, masteronul suprima functionarea si productia proprie a corpului de testosteron, iar un PCT e obligatoriu la sfarsitul ciclului. De obicei se aleg agenti ca Clomid si HCG pentru post-ciclu pentru a stimula corpul sa produca testosteron.

Dozajul Masteronului este intre 300-600mg /saptamana, iar durata intre 6-12 saptamani. Datorita faptului ca este un ester propionat scurt, masteronul trebuie injectat 1 data la 2 zile pentru a mentine nivelul sangelui cat mai stabil.

Coş  

(gol)

Produse noi

Nici un produs nou