steroizisteroizi steroizi steroizi orali steroizi injectabili

Steroizi Anabolizanti de vanzare | Hormoni de crestere masa musculara | Slabire rapida!

Producători

Newsletter

Cautare AWB

Testosteron propionat

Testosteron propionat

1 Flacon de 10ml cu concentratia de 100mg pe ml testosteron propionat cu numele Testover P produs de Vermodje.

More details

Price lowered!
80,00 Lei tax incl.

85,00 Lei tax incl.

84 items in stock

Substanta chimica activa: testosteron propionat
Concentratie: 100mg/ml
Dozaj: 1ml o data la 2 zile

Tetsosteronul este un hormon puternic cu multe potentiale efecte secundare, mare parte din ele datorate faptului ca testosteronul tinde sa se converteasca in totalitate in estrogen. Retentia de apa va fii vizibila destul de rapid, si se va observa si acumularea de tesut adipos. De aceea nu este un steroid care sa fie folosit atunci cand se doreste definirea sau inainte de concursuri. Exista si riscul aparitie ginecomastiei. De aceea  se recomanda adaugarea de Nolvadex si/sau Proviron in timpul ciclului. O si mai buna alegere este Armidexul, dar este un preparat destul de scump. Se crede ca folosirea anti-estrogenilor in timpul unui ciclu care urmareste acumularea de cat mai multa masa, poate incetini acest proces. De aceea acestia se vor adauga doar daca se considera ca este neaparata nevoie. O mica umflatura sub sfarc urmata de dureri si noduri in aceasi zona sunt semne ale ginecomastieni. Daca acestea apar trebuie ori intrerupta imediat administrarea, ori adugarea de antiestrogenice.

Testosteron Propionat poseda caracteristici asemanatoare cu ale enantatului. Principala deosebire consta in faptul ca are un termen mult mai scurt de actiune de doar de 1-2 zile. Dar administrand testosteron propionat se retine mult mai putina apa. Preparatul actioneaza imediat dupa administrare.
Odata cu testosteron propionat poate fi inceputa o cura de enantat de cateva saptamani administrand cate 250 mg enantat si 50 mg propionat, concomitent. O alta posibilitate de administare a testosteronului propionat presupune injectarea regulata cel putin o data pe zi. Rezultatele cele mai bune se obtin la 50-100 mg pe zi.

Efectele secundare ale testosteron propionatului sunt aceleasi ca si in cazul testosteronului enantat, dar ele se mainifesta mai rar. Acnee, cresterea parului pe fata si corp, ten gras si calvitie la cei predispusi, sunt posibile efecte secundare care pot aparea. Mult mai rar apare ginecomastia si retentia de apa si grasime. Influenteaza totusi secretia proprie de testosteron in mod negativ, de aceea este necesara o terapie post ciclu dupa terminarea curei. Nu este toxic pentru ficat.

Coş  

(gol)

Produse noi

Nici un produs nou