steroizisteroizi steroizi steroizi steroizi orali steroizi injectabili steroizi

Steroizi Anabolizanti de vanzare | Hormoni de crestere masa musculara | Slabire rapida!

Producători

Newsletter

Cautare AWB

Danabol Genesis

Danabol Genesis

Danabol Genesis metahandione 100 tablete/10mg

More details

Price lowered!
79,99 Lei tax incl.

90,00 Lei tax incl.

72 items in stock

Substanta chimica activa: metandrostenolon
Denumiri comerciale: Anabol, Anabolin, Naposim, Metanabol, Metandienon, Metandrostenolon, Nerobol, Parabol-5, Stenolon, Trinergic.


Dianabolul exercita o actiune puternic anabolizanta si androgenica.
Doza zilnica recomandata, si care poate realmente sa aiba un efect pozitiv, variaza intre 50-100 mg. Dozarea se face in functie de particularitatile individuale. Incepatorii nu vor administra in nici un caz mai mult de 40-60 mg/zi. Se combina foarte bine cu Deca-Durabolinul. De la aceasta combinatie se pot astepta la castigri enorme de masa musculara si forta, fara ca efectele secundare sa fie mai pronuntate decat in cazul folosirii dianabolului singur. Ciclurile ar trebui tinute sub 8 saptamani.
Dianabolul provoaca o retentie marcanta de apa, trebuie administrat tamoxifen.

Deoarece efectul dureaza 3,5-4,5 ore se recomanda administarea de doua ori pe zi pentru a se mantine concentratia necesara in sange.
Desi Dianabolul are multiple efecte adverse potentiale, acestea sunt rare in cazul dozei de 40 mg/zi. Principala problema in cazul administarii de Dianabol este solicitarea ficatului.

Pentru ca mareste brusc greutatea ponderala datorita retentiei de apa poate aparea marirea tensiunii arteriale si intensificarea palpatiilor. De aceea se recomanda administrarea unor preparate hipotensive, de exmplu Colefinul.
De asemenea este recomandata si administarea unor antiestrogeni precum Nalvodex si Proviron, pentru ca Dianabolul se aromatizeaza aproape in intregime.

Poate aparea si o acnee masiva pe fata, gat ,torace, spate si umeri. In cazul unei predispozitii genetice poate accelera calvitia.
S-a demonstrat ca administarea de 50 mg/zi timp de 10 zile reduce producerea testosteronului in organism cu 10-20%.

Un alt dezanvantj al Dianabolului este acela ca pe masura incetarii administrarii se semnaleaza o scadera in forta si masa musculara.
La persoanele cu un temperament mai aprins pot provoca stari de agresivitate crescute.

Dar in general Dianabol este un anabolic al "bunei dispozitii".
Un tratament post-ciclu este puternic recomandat dupa folosirea lui. Mai multe despre acesta aici.
In Romania este cunoscut mai ales sub denumirea de Naposim.

Coş  

(gol)

Produse noi

Nici un produs nou