steroizisteroizi steroizi steroizi orali steroizi injectabili

Steroizi Anabolizanti de vanzare | Hormoni de crestere masa musculara | Slabire rapida!

Producători

Newsletter

Cautare AWB

Danabol DS

Danabol DS

Danabol DS 100 tablete 10mg

More details

Price lowered!
69,99 Lei tax incl.

75,00 Lei tax incl.

944 items in stock

Substanta chimica activa: metandrostenolon
Denumiri comerciale: Anabol, Anabolin, Naposim, Metanabol, Metandienon, Metandrostenolon, Nerobol, Parabol-5, Stenolon, Trinergic

 

 

Danabolul exercita o actiune puternic anabolizanta si androgenica.
Doza zilnica recomandata, si care poate realmente sa aiba un efect pozitiv, variaza intre 40 si 80 mg . Dozarea se face in functie de particularitatile individuale! Incepatorii nu vor administra in nici un caz mai mult de 50mg. Se combina foarte bine cu Deca-Durabolinul sau Sustanon 350. De la aceasta combinatie se pot astepta la castiguri enorme de masa musculara si forta, fara ca efectele secundare sa fie mai pronuntate decat in cazul folosirii Dianabolului singur. Ciclurile ar trebui tinute sub 8 saptamani.

Deoarece efectul dureaza 3,5 - 4,5 ore se recomanda administarea de trei ori pe zi pentru a se mantine concentratia necesara in sange. Pentru a evita deranjarea stomacului, se adminitreaza in timpul, sau imediat dupa masa.
Desi Dianabolul are multiple efecte adverse potentiale, acestea sunt rare in cazul dozei de 50 mg/zi. Principala problema in cazul administarii de Anabol este solicitarea ficatului. De aceea se folsoeste concomitent si Silimarina.

Coş  

(gol)

Produse noi

Nici un produs nou