steroizisteroizi steroizi steroizi orali steroizi injectabili

Steroizi Anabolizanti de vanzare | Hormoni de crestere masa musculara | Slabire rapida!

Producători

Newsletter

Cautare AWB

Diaoxy 50 Diamond

Dioxy (anapolon, oxymethalon) produs de firma Diamond pharma

100 tablete de 50mg

More details


280,00 Lei tax incl.

497 items in stock

Anapolon este  cel mai eficient si mai puternic steroid care poate administra pe cale orala. Unele persoane care si-au administrat anapolon au avut cresteri in masa musculara de 5-7 kg in doar 15 zile. In toata aceasta durata se acumuleaza o cantitate mare de apa in organism, aceasta la randul ei ducand la marirea volumului muschilor. Cu Anapolon se obtine o crestere canitativa a muschilor, nu una calitativa. Multi il folosesc pentru ca ajuta la "ungerea incheieturilor" din cauza ca retine o cantitate semnificativa de apa in organism. Actiunea androgenica puternica a steroidului anapolon  ajuta la refacerea rapida dupa antrenamente, astfel indepartand pericolele de suprasolicitare.

Doza de amapolon recomandata este in jur de 1-2mg pentru fiecare kilogram al persoanei ce vrea sa isi administreze acest steroid anabolizant, adica in jur de 50-200 mg pe zi. La inceput se ia o doza mica de 50mg, iar apoi treptat se creste. De obicei dupa cateva zile bune se incepe dublarea dozei de 50 mg la 100 mg. Persoanele care cantarest mai mult de 100 Kg pot sa isi administreze anapolon si in doze de 150 mg/zi, dar nu pentru foarte mult timp. Este recomandat ca ciclul de anapolon sa se faca maxim 6 saptamani.
Ciclul cu anapolon se va intrerupe in momentul in care "crash"-ul va fi puternic. In prima faza apa care este retinuta pe durata ciclului va fi eliminata, iar greutatea corpului va scade brusc, dar acest lucru este de asteptat la orice sfarsit de ciclu cu anapolon. Dupa terminarea ciclului cu anapolon este foarte important sa va restaurati propria productie de testosteron, deoarece anapolon o va inhiba repede, iar pentru acest lucru aveti nevoie obligatoriu de PREGNYL si Tamoxifen . Un mic secret al altor culturisti este administrarea inainte cu 2 saptamani de terminarea ciclului de anapolon un steroid usor ( Deca-Durabolin ), deoarece acesta intareste masa musculara care s-a acumulat de la anapolon, rezultatele fiind foarte bune pierzandu-se doar putin din masa musculara, dar nu trebuie sa uitam de medicamente post terapie deoarece Deca Durabolinul nu ajuta la reglarea nivelului de testosteron.

Coş  

(gol)

Produse noi

Nici un produs nou